Cat | Cas | En | Fr | Eu | Ga

Avís Legal

La navegació pel lloc web http://www.reixago.com estarà subjecta a les condicions recollides en el present “Avís legal”, les quals podran ser actualitzades periòdicament i sense avís previ. La navegació pel lloc web http://www.reixago.com implica la perfecta comprensió i l’expressa acceptació de les esmentades condicions per part de l’usuari. Reixagó es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes a http://www.reixago.com i podrà canviar, suprimir o afegir els continguts i serveis que s’hi ofereixen, així com la forma en què hi apareixen presentats o localitzats. Aquesta website utilitza Google Analytics que utilitza de cookies per determinar l’ús que els usuaris fan d’aquest website. La informació que generen aquestes cookies serà directament arxivada per Google i utilitzarà aquesta informació amb la nostre mediació per analitzar la seva visita a la nostre web. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació o quan aquests tercers processin la informació per mediació de Google. Reixagó no es fa responsable sobre la informació que es pot obtenir a través d’enllaços externs a sistemes externs. Reixagó no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Política de Privadesa

D’acord amb el que la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal de 13 de desembre, l’informem que en facilitar-nos les seves dades mitjançant aquesta sol·licitud, vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les mateixes i la seva incorporació a un fitxer automatitzat degudament declarat i inscrit al Registre General de la Agencia de Protecció de Dades amb la finalitat d’atendre i gestionar adequadament la seva sol·licitud.
La seva adreça de correu electrònic i les dades restants seran utilitzades com mitjà de comunicació amb vostè, consentint expressament el tractament dels mateixes per la finalitat informada. De la mateixa manera vostè autoritza el tractament automatitzat de les seves dades personals amb finalitats comercials autoritzant a l’enviament de comunicacions promocionals o publicitàries per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equiparable. Pot exercir gratuïtament els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació al responsable del fitxer: MAJO GRAU AGRICOLA, S.L.U. domiciliada a C\Fonollar 4, 6è 08241 Manresa, Telèfon +34938726896, Fax +34938743499, Email correu@majograu.com

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts d’aquest lloc web –incloent-hi, sense caràcter limitatiu textos, gràfics, imatges, el seu disseny i els drets de propietat intel·lectual que poguessin correspondre als continguts esmentats, així com totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu– són propietat de Reixagó o dels seus legítims propietaris i en queden reservats tots els drets. Està prohibit qualsevol acte de reproducció dels continguts, totalment o parcialment, en qualsevol forma o mitjà, sigui mecànic, electrònic, reprogràfic o d’altres, així com qualsevol acte de difusió, comunicació pública o distribució, sense la prèvia autorització expressa i per escrit de Reixagó o dels seus legítims propietaris. Reixagó no serà responsable dels danys o perjudicis que puguin derivar-se de la utilització dels continguts per part dels usuaris o de la infracció per part d’aquests de qualsevol disposició legal vigent.
Avís Legal | copyright (c)