Política de Privacitat

Versió: Juny 2020

Qui som?

El titular del lloc web https://www.reixago.com i responsable del tractament de les teves dades és la societat MAJO GRAU AGRÍCOLA, S.L.U. domiciliada a Manresa (Barcelona), Carrer Àngel Guimerà 5 – 4t 2a  08041, amb CIF: B63938229 i inscripció al Registre Mercantil de Barcelona Llibre 37867, Fol 182, Full B-316083

Com ens podeu contactar?

Els usuaris particulars podeu contactar mitjançant correu electrònic a botiga@reixago.com, i els usuaris professionals a info@reixago.com.

Per a qualsevol gestió o sol·licitud respecte a la present política de privacitat, podeu dirigir-vos al correu electrònic amb referència “Protecció de Dades”.

També podeu contactar mitjançant:

  • Telèfon +(34) 93 872 68 96
  • Correu postal a Carrer Àngel Guimerà 5 – 4t 2a  08041 Manresa (Barcelona).

Amb quina finalitat tractem les vostres dades?

Per contacte i comunicació:

Utilitzem les vostres dades per atendre i gestionar consultes i peticions, i poder respondre de la millor manera possible.

Per la venda de formatges elaborats per MAJO GRAU AGRÍCOLA, S.L.U. (Formatges Reixagó):

Utilitzem les vostres dades per la venda i comercialització dels nostres productes, facturació d’aquests, i per atendre i gestionar l’enviament del producte, i qualsevol consulta, incidència o reclamació d’aquest.

Pel registre a la nostra web

Utilitzem les vostres dades per registre a la nostra web, accedint mitjançant usuari i contrasenya, tenint accés a les dades personals facilitades al procés de compra i accés a les comandes realitzades.

El registre és opcional, i s’ofereix únicament als usuaris durant el procés de compra, i que no quedarà completat fins que aquesta quedi finalitzada.

Per la subscripció de l’avís d’estoc

Utilitzem les vostres dades per avisar-vos quan un dels nostres productes torna a estar disponible a la nostra botiga.

Per valoracions i ressenyes dels nostres productes

Utilitzem les vostres valoracions per tal d’ajudar-nos a millorar el nostre servei.
Utilitzem les vostres ressenyes per donar a conèixer a altres usuaris la vostra experiència de compra.


Quines dades personals tractem i com les obtenim?

Per formulari  https://www.reixago.com/contactar/

Dades contacte:
Nom, Cognom, (Empresa), Correu Electrònic, Telèfon, Comentari.

Tractem aquestes dades bàsiques amb la finalitat de contacte i comunicació.
S’ha de marcar la casella d’acord de protecció de dades manifestant així el consentiment voluntari, exprés, i prèviament informat de l’usuari.

Per formulari avís d’estoc

Dades avís:
Correu Electrònic

El formulari d’avís d’estoc només apareix quan un producte de la botiga no té estoc.
Tractem aquestes dades bàsiques per la subscripció a aquest avís, i informar a l’usuari que el producte torna a estar disponible a la nostra botiga.
S’ha de marcar la casella d’acord de protecció de dades manifestant així el consentiment voluntari, exprés, i prèviament informat de l’usuari.

Per formulari de finalitzar compra

Dades de client:
Nom, Cognom, Adreça, Telèfon, Correu Electrònic

Dades d’enviament:
Nom, Cognom, Adreça, Telèfon

Dades de comanda:
Producte, Enviament, Preu, Forma Pagament, Nota Comanda

El formulari de finalitzar compra només apareix quan s’ha afegit mínim 1 producte a la ‘cistella’ i es vol finalitzar la compra.
Tractem aquestes dades bàsiques per la venda dels nostres Formatges Reixagó.
S’ha de marcar la casella d’acord de protecció de dades manifestant així el consentiment voluntari, exprés, i prèviament informat de l’usuari.

MAJO GRAU AGRÍCOLA, S.L.U. no guarda ni tracta amb dades bancàries o de targeta de crèdit, ja que són introduïdes directament a l’entorn segur de la passarel·la de pagament.

Registre a la web

Dades de registre:
Usuari (o Correu Electrònic), Contrasenya

Durant el procés de compra, l’usuari té l’opció de registrar-se a la nostra web, el qual ha de manifestar marcant a la casella de consentiment.
Un cop finalitzi el procés de compra s’enviarà un correu electrònic amb les dades de registre. L’usuari podrà accedir a la pàgina de ‘compte de client’ per tenir accés a les comandes realitzades i a les seves dades personals, així com poder modificar-les o canviar la contrasenya.

Per formulari de ressenya de producte

Dades de ressenya:
Usuari, Ressenya, Valoració (amb estrelles)

El formulari de ressenya de producte només s’activarà per un usuari registrat (propietari verificat) i pel/s producte/s que ha comprat.
Tractem aquestes dades bàsiques per donar a conèixer a altres usuaris les experiències de compra dels nostres clients, i per ajudar-nos a millorar el nostre servei.
S’ha de marcar la casella d’acord de protecció de dades manifestant així el consentiment voluntari, exprés, i prèviament informat de l’usuari.

Altres dades tractades a través de la web:

Dades tècniques sobre l’ús del nostre lloc web de l’usuari a través de WordPress i les seves extensions, relacionades amb la compra dels nostres productes, experiència de navegació, seguretat i estadística, incloses galetes (o cookies) Veure la Política de Cookies

Dades facilitades per altres mitjans:

Dades bàsiques que s’incloguin en comunicacions amb nosaltres o ens dirigeixi per carta, correu electrònic, telèfon i xarxes socials, sempre seran amb la finalitat de contacte i comunicació.
Utilitzarem les vostres dades per atendre i gestionar consultes i peticions, i poder respondre de la millor manera possible.

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades a les xarxes socials, consulteu la política de privacitat de (Facebook, Instagram, Twitter).

Dades sensibles:

En cap cas MAJO GRAU AGRÍCOLA, S.L.U. tracta amb dades personals sensibles.


Com protegim les vostres dades?

Tot el nostre lloc web https://www.reixago.com té instal·lat un certificat SSL emès a nom de reixago.com i MAJO GRAU AGRÍCOLA, S.L.U. que garanteix una connexió segura i encriptada. Tota la informació i  dades personals que s’enviïn a aquest lloc web, viatjaran de forma totalment privada i confidencial.

Apliquem les mesures de seguretat necessàries per garantir un nivell de seguretat adequat al risc del tractament de dades que realitzem, amb mecanismes que ens permeten garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanent dels sistemes i serveis de tractament.

Totes les operacions que impliquin la transmissió de dades personals o bancaries a les passarel·les de pagament es realitzen directament a l’entorn segur de la passarel·la de pagament, i el qual és aquesta passarel·la que en garanteix la seguretat.


Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre sigui usuari dels nostres serveis, en vulgui rebre informació o pel contrari sol·liciti no conservar-les, i després durant els terminis establerts per complir amb les nostres obligacions legals.


Amb qui compartim les vostres dades?

Compartim les vostres dades amb els següents proveïdors de serveis, el qual tenen polítiques de privacitat que compleixen amb la normativa vigent.

PayPal

Acceptem pagaments mitjançant PayPal. A l’hora de processar el pagament, algunes de les dades s’enviaran a PayPal, inclosa la informació necessària per processar o donar suport al pagament, com ara el total de la compra i la informació de facturació.

Revisa la política de privadesa de PayPal per a més detalls.

Pagament amb Targeta / PayComet

Acceptem pagaments mitjançant targeta de crèdit. A l’hora de processar el pagament, algunes de les dades s’enviaran a la passarel·la bancària, inclosa la informació necessària per processar o donar suport al pagament, com ara el total de la compra.

Revisa la política de privadesa de PayComet per a més detalls.

Google Analytics

Dades anònimes sobre l’ús del nostre lloc web a través de Google per finalitats tècniques i d’estadística (Google Analytics).

Pots consultar la política de privacitat de Google.


A qui comunicarem les vostres dades?

MAJO GRAU AGRÍCOLA, S.L.U. NO cedeix les dades a tercers, excepte quan per obligació legal així li sigui requerit per l’Autoritat legal competent.

Així doncs, es podran facilitar les dades a:

Autoritats governamentals en compliment dels requisits legals.
Assessors legals i altres proveïdors de serveis de confiança, necessaris per a l’exercici de la nostra activitat, que han implementat polítiques de privacitat d’acord amb la legislació vigent.


Quins són els seus drets?

Pot exercir els següents drets sobre les dades que hagi facilitat a MAJO GRAU AGRÍCOLA, S.L.U.

Dret d’accés a la informació:
Pot sol·licitar-nos informació sobre les vostres dades personals.

Dret de rectificació:
Pot sol·licitar-nos corregir qualsevol informació vostra incompleta o incorrecta.

Dret de supressió:
Pot sol·licitar-nos que eliminem o esborrem les seves dades personals quan no prevalguin altres motius legítims per seguir tractant-les.

Dret d’oposició:
Pot oposar-se al tractament de les seves dades personals quan no prevalguin altres motius legítims per seguir tractant-les.

Dret de portabilitat:
Pot sol·licitar-nos la transferència de les seves dades personals a un tercer.

Si desitja exercir qualsevol d’aquests drets ha d’enviar-nos una sol·licitud amb referència “Protecció de dades” acompanyada d’un document acreditatiu de la seva identitat a:

Per correu postal a:
MAJO GRAU AGRÍCOLA, S.L.U.
Carrer Àngel Guimerà 5 – 4t 2a 08241 Manresa

Per correu electrònic a:
botiga@reixago.com per usuaris particulars.
info@reixago.com per usuaris professionals.

Tota la informació que vostè ens faciliti haurà de ser veraç. A aquests efectes vostè ens garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui. En tot cas serà vostè l’únic responsable de totes les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que pugui causar a MAJO GRAU AGRÍCOLA, S.L.U o de tercers per la informació que faciliti.