Termes i Condicions

Versi贸: Maig 2023

0. Objecte

Les presents Condicions Generals regulen l’adquisici贸 dels productes oferts al lloc web reixago.com, del qual 茅s titular MAJ脫 GRAU AGR脥COLA, S.L.U. (d’ara endavant, Formatges Reixag贸).

L’adquisici贸 de qualsevol dels productes comporta l’acceptaci贸 plena i sense reserves de totes i cadascuna de les Condicions Generals que s’indiquen, sense perjudici de l’acceptaci贸 de les Condicions Particulars que poguessin ser aplicables en adquirir determinats productes.

Aquestes Condicions Generals podran ser modificades sense notificaci贸 pr猫via, per tant, 茅s recomanable llegir atentament el seu contingut abans de l’adquisici贸 de qualsevol dels productes oferts.


1. Identificaci贸

Formatges Reixag贸, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informaci贸 i de Comer莽 Electr貌nic, l’informa que:

 • La seva denominaci贸 social 茅s: MAJ脫 GRAU AGR脥COLA, S.L.U.
 • El seu nom comercial 茅s: Formatges Reixag贸.
 • El seu CIF 茅s: B63938229.
 • El seu domicili social 茅s a: Carrer 脌ngel Guimer脿 5, 4t 2a, 08241 Manresa (Barcelona) ES.
 • Est脿 inscrita al Registre Mercantil de Barcelona Llibre 37867, Fol 182, Full B-316083.
 • Registre sanitari d’ind煤stries i productes alimentaris de Catalunya (RSIPAC): 15.04584/CAT i N煤m. RGSEAA: 15.07457/B

2. Comunicacions

Per a comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposici贸 diferents mitjans de contacte que detallem a continuaci贸:

 • Email: Els usuaris particulars poden contactar mitjan莽ant correu electr貌nic a botiga@reixago.com, i els usuaris profesionals a info@reixago.com.
 • Tel猫fon:聽 +(34) 673 656 133 o +(34) 93 872 68 96 – L’horari d’atenci贸 al client 茅s de 09.00 a 16.00 hores de dilluns a divendres, excloent festius.
 • Direcci贸 postal: Carrer 脌ngel Guimer脿 5 – 4t 2a 08241 Manresa (Barcelona).

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i Formatges Reixag贸 es consideraran eficaces, amb car脿cter general, quan es realitzin a trav茅s de qualsevol mitj脿 dels detallats anteriorment.


3. Productes

Els productes oferts, juntament amb les caracter铆stiques principals dels mateixos i el seu preu apareixen en pantalla.

Formatges Reixag贸 es reserva el dret de decidir, a cada moment, els productes que s’ofereixen als clients. D’aquesta manera, Formatges Reixag贸 podr脿, en qualsevol moment, afegir nous productes i/o serveis als oferts actualment. Aix铆 mateix Formatges Reixag贸 es reserva el dret a retirar o deixar d’oferir, en qualsevol moment, i sense previ av铆s, qualsevol dels productes oferts.

Una vegada dins de reixago.com, i per a accedir a la contractaci贸 dels diferents productes, l’usuari haur脿 de seguir totes les instruccions indicades del proc茅s de compra, la qual cosa suposar脿 la lectura i acceptaci贸 de totes les condicions generals i particulars fixades a reixago.com.

Formatges Reixag贸 produeix i comercialitza formatges artesans de llet crua de vaca del seu propi ramat. El transport de totes les comandes es realitza en fred, i 茅s necessari conservar aquests productes per a mantenir el seu 貌ptim de qualitat amb temperatures entre els 4 i 8 掳C.

Tots els productes s’etiqueten segons normativa aliment脿ria i d’etiquetatge, indicant clarament entre altres, la data de consum preferent de cada producte.

Tots els productes que es comercialitzen estan sotmesos a estrictes controls de qualitat.


4. Disponibilitat i substitucions

Formatges Reixag贸 pret茅n garantir la disponibilitat de tots els productes que estan publicitats a trav茅s de reixago.com. No obstant aix貌, en el cas que qualsevol producte sol路licitat no estigu茅s disponible o si el mateix s’hagu茅s esgotat, s’informar脿 el client per via electr貌nica el m茅s aviat possible.

De no trobar-se disponible el producte, i havent estat informat d’aix貌 el consumidor, Formatges Reixag贸 podr脿 subministrar un producte de similars caracter铆stiques sense augment de preu, i en aquest cas, el consumidor podr脿 acceptar-lo o rebutjar-lo exercint el seu dret de desistiment i resoluci贸 del contracte.

En cas d’indisponibilitat de la totalitat o part de la comanda, i el rebuig dels productes de substituci贸 pel client, el reemborsament pr猫viament abonat, s’efectuar脿 pels mateixos mitjans de pagament utilitzats pel client, sempre que no s’hagi disposat el contrari.

Si Formatges Reixag贸 es retard茅s injustificadament en la devoluci贸 de les quantitats abonades, el consumidor podr脿 reclamar el doble de la quantitat deguda.


5. Proc茅s de compra i/o contractaci贸

Per a realitzar qualsevol compra a reixago.com, 茅s necessari que el client sigui major d’edat.

Els passos a seguir per a realitzar la compra s贸n:

1. Seleccionar producte/s
2. Anar a la cistella de compra
3. Fer clic a Finalitzar compra
4. Introduir informaci贸 de client i lliurament
5. Acceptar la Pol铆tica de Privacitat i els Termes i Condicions
6. Fer clic a Realitzar la comanda
7. Fer pagament
8. Recepci贸 via mail de confirmaci贸

El contracte s’arxivar脿 electr貌nicament.
Aix铆 mateix 茅s recomanable que el client imprimeixi i/o guardi una c貌pia en suport durador de les condicions de venda al realitzar la seva comanda, aix铆 com el comprovant de recepci贸 enviat per Formatges Reixag贸 mitjan莽ant correu electr貌nic.
Juntament amb la seva comanda, rebr脿 la confirmaci贸 de la comanda/albar脿


6. Durada, renovaci贸 i cancel路laci贸 del contracte

 • Duraci贸: Fins al lliurament del producte.
 • Cancel路laci贸: No es podr脿 cancel路lar la comanda una vegada s’hagi iniciat el proc茅s d’enviament.

7. Lliurament

La comanda ser脿 lliurada al domicili designat pel client al moment de la contractaci贸 segons la modalitat triada.

L’脿mbit de lliurament recull les seg眉ents zones: Catalunya

Formes i terminis de lliurament
Tots els enviaments es realitzen a trav茅s d’una ag猫ncia de transport refrigerat, per a mantenir la cadena de fred.
El termini de lliurament ser脿 entre 2 i 7 dies m脿xims laborables.
El servei de lliuraments ser脿 realitzat sempre en dies laborables, amb un horari de lliurament entre les 08.00 i les 15.00 hores.

Informaci贸 referent a les incid猫ncies del transport llegeixi el punt Atenci贸 al client i Reclamacions.


8. Preus, despeses i impostos

Els preus dels productes i serveis que es recullen a reixago.com s’expressaran en Euros (鈧)聽tret que s’expressi el contrari i estaran garantits durant el temps de validesa d’aquests, excepte error d’impressi贸 i sigui quin sigui el dest铆 de la comanda.

Els preus finals de tots els productes (i en el seu cas, els preus finals per unitat de mesura, quan sigui obligatori) junt amb les seves caracter铆stiques, les ofertes, descomptes, etc., es reflecteixen a cada un dels articles que apareixen al cat脿leg de reixago.com.

 • Els productes tenen l’IVA incl貌s.
 • El tipus d’IVA 茅s del 0% pels productes (formatges) i 21% pel transport.
 • Despeses d’enviament: Comandes inferiors a 50 鈧 tindr脿 un cost de 8,50 鈧. Per a comandes d’igual o major de 50 鈧 ser脿 gratu茂t.

Els preus dels productes poden variar en qualsevol moment. En aquest cas, el preu a aplicar ser脿 el vigent a la data de realitzaci贸 de la comanda. En qualsevol cas, el cost final ser脿 comunicat al client durant el proc茅s de compra electr貌nica abans que aquest formalitzi la seva acceptaci贸.


9. Formes de pagament

Posem a la seva disposici贸 aquestes formes de pagament:

 1. Per targeta de cr猫dit o d猫bit
  Pot realitzar el pagament de manera immediata a trav茅s de la passarel路la de pagament segur SSL del nostre banc. Si fos necessari realitzar qualsevol devoluci贸 o cancel路laci贸 de la comanda, l’import es reemborsar脿 a trav茅s de la mateixa targeta de pagament.
 2. Bizum
  A trav茅s de Bizum s’autoritzar脿 el pagament de la comanda, i ser脿 imprescindible disposar d’un compte de Bizum .
 3. PayPal
  A trav茅s de PayPal s’autoritzar脿 el pagament de la comanda, per貌 no es retiraran els diners fins que PayPal verifiqui que 茅s correcte. Per aix貌, ser脿 imprescindible disposar d’un compte de PayPal.
 4. Per Transfer猫ncia banc脿ria
  Mitjan莽ant ingr茅s en efectiu o transfer猫ncia banc脿ria s’indicar脿 el nom del client i n煤mero de comanda al moment de realitzar la transfer猫ncia.
  S’indicar脿 un n煤mero de compte durant el proc茅s de compra.
  Si passats 3 dies h脿bils, Formatges Reixag贸 no ha tingut const脿ncia del pagament o cap resposta per part de client, la comanda quedar脿 cancel路lada. Es recomana enviar el justificant de la transfer猫ncia a botiga@reixago.com per agilitzar el proc茅s.

 

10. Pol铆tica de devolucions i desistiment

Segons estableix la normativa, el consumidor i usuari no podr脿 desistir del contracte d’acord en l’art. 107.2 i 108 del RD1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text referit de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.

Aquest dret de desistiment no 茅s aplicable pels seg眉ents motius:

 • Els contractes de subministrament de productes confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o, clarament personalitzats, o que per la seva naturalesa no puguin ser retornats o puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
 • Subministrament de b茅ns precintats que no poden ser retornats per raons de salut o higiene.

11. Responsabilitat i exoneraci贸 de responsabilitat

El consumidor i usuari t茅 dret a la reparaci贸 del producte, a la seva substituci贸, a la rebaixa del preu o a la resoluci贸 del contracte, segons el que s’estableix en el Cap铆tol II T铆tol IV Llibre II de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.
Si el producte no fos conforme amb el contracte, el consumidor podr脿 optar entre la reparaci贸 o la substituci贸 del producte, sent totes dues gratu茂tes per al consumidor, les quals es duran a terme en un termini de temps raonable en funci贸 de la naturalesa dels productes i la finalitat a la qual estiguessin destinades.
Si conclosa la reparaci贸 i lliurat el producte, aquest continua sent no conforme al contracte, el consumidor podr脿 exigir la seva substituci贸, la rebaixa del preu o la resoluci贸 del contracte.


12. Atenci贸 al client i reclamacions

Per interposar qualsevol queixa o reclamaci贸 davant Formatges Reixag贸 el client haur脿 de dirigir-se al departament d’atenci贸 al client a trav茅s de l’adre莽a de correu electr貌nic botiga@reixago.com.

Segons la Resoluci贸 de litigis en l铆nia en mat猫ria de consum de la UE i conforme a l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, l’informem que la Comissi贸 Europea facilita a tots els consumidors una plataforma de resoluci贸 de litigis en l铆nia que es troba disponible al seg眉ent enlla莽: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

En cas que el client consideri necessari realitzar una reclamaci贸 per notificar alguna incid猫ncia i/o reclamaci贸 de la devoluci贸 de la seva comanda, haur脿 de correspondre a algun dels seg眉ents sup貌sits. I haur脿 de presentar-se en temps i forma tal com s’especifica:

 1. Incid猫ncia en el transport i/o recepci贸: Es considerar脿 una incid猫ncia en el transport i/o recepci贸 en cas que el client rebi l’embalatge obert, malm猫s, trencat, o es comprovi que el transport no ha estat refrigerat. I per tant, els productes adquirits s’hagin fet malb茅. En aquest cas s’haur脿 de comunicar al transportista i fer-ho constar a l’albar脿 de lliurament al moment de la recepci贸.
 2. Incid猫ncia en la recepci贸 de productes que no corresponguin amb la comanda realitzada: En cas que el client rebi uns productes que no corresponguin amb la seva comanda, tindr脿 dret a la seva reclamaci贸.
 3. Que el producte estigui en mal estat: En cas que el client rebi els productes en mal estat i no siguin causes imputables al transport ni a la recepci贸 i conservaci贸 per part del client, aquest tindr脿 dret a la devoluci贸 del producte.
 • Procediment:

El client tindr脿 un termini m脿xim de 24 hores des de la recepci贸, per enviar la incid猫ncia per correu electr貌nic a botiga@reixago.com emplenant el formulari que pot descarregar aqu铆, indicant nom complet, n煤mero de comanda, explicaci贸 de la incid猫ncia i fotografia dels productes malmesos.

Formatges Reixag贸 contactar脿 a les 24 hores seg眉ents per donar resposta a la reclamaci贸 (de dilluns a divendres, excloent festius).

Durant aquest temps, i fins a comunicaci贸 amb Formatges Reixag贸, el client es compromet a conservar el producte envasat tal com l’ha rebut, i amb necessitat de refrigeraci贸 entre 4 i 8掳, aix铆 com l’embalatge del transport a part.

En cas d’acceptar-se la reclamaci贸, el client tindr脿 dret a rebre de nou tots aquells productes en mal estat de la seva comanda, sense cap cost addicional, o reemborsament de la part que correspongui de l’import de la comanda.

Formatges Reixag贸 es reserva el dret de reclamar el retorn del producte assumint el cost de transport de la devoluci贸.

No s’acceptaran reclamacions per productes en mal estat presentades fora de temps o forma.


13. Legislaci贸 aplicable

Les condicions presents es regiran per la legislaci贸 espanyola vigent.
La llengua utilitzada ser脿 el catal脿 o el castell脿.

0
  0
  Cistella
  La cistella est脿 buida :(Anar a la Botiga
   Calcula l'enviament